Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Čelnú zrážku osobných vozidiel prežili so šťastím + foto

Čelnú zrážku osobných vozidiel prežili so šťastím + foto

Krásno nad Kysucou 05.10.2012 - K vážnej dopravnej nehode, došlo vo štvrtok 4. októbra vo večerných hodinách na ceste I/11 v Krásne nad Kysucou. Len 19 ročný vodič viedol vozidlo VW Bora po ceste I/11 v smere od Čadce na Žilinu. V úseku cesty v klesaní 19 ročný vodič predchádzal pred ním jazdiace vozidlo Škoda Octávia. Následne pokračoval v predchádzaní a mladý vodič VW Bora začal predchádzať poľský kamión.

Dopravná nehoda Krásno nad Kysucou, golf, felícia + foto

Vodič VW Bora manéver predchádzania nestihol vykonať, nestihol sa zaradiť do svojho jazdného pruhu a v protismere sa zrazil oproti prichádzajúcim vozidlom Škoda Felícia Combi. 40 ročný vodič Felície zrážke už nemohol zabrániť. Po náraze vozidlo VW Bora pokračovalo zotrvačnosťou až narazilo do betónovej steny oporného múru. Pri dopravnej nehode sa ťažko zranil vodič Škody Felícia. Ďalší traja spolujazdci v Škode Felícia utrpeli predbežne ľahké zranenia.

Dopravná nehoda Krásno nad Kysucou, golf, felícia + foto

19 ročný vodič VW Bora vyviazol s jednorazovým ošetrením. Hmotná škoda na vozidlách je predbežne vyčíslená na sumu 6 000 eur. Dopravnú nehodu na mieste prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Vodičovi VW Bora na mieste zadržali vodičský preukaz. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania, informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová. foto: KRPZ Žilina

Dopravná nehoda Krásno nad Kysucou, golf, felícia + foto
 


Prílohy

dn-knk-5-10-2012-4.jpg (115.72kB)
dn-knk-5-10-2012-3.jpg (161.57kB)
dn-knk-5-10-2012-2.jpg (172.24kB)
Kategória: TOP Článok | Vytvorené: 05.10.2012