Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Mesto Turzovka hľadá nových príslušníkov Mestskej polície

Mesto Turzovka hľadá nových príslušníkov Mestskej polície

Turzovka 23.01.2012 - Mesto Turzovka vyhlásilo výberové konanie na obsadenie 2 pracovných miest na oddelení Mestskej polície ako príslušníkov mestskej polície. Termín podania prihlášok s dokladmi o splnení podmienok účasti uchádzačov do výberového konania je do 3. februára 2012.

Na prihlásených uchádzačov bude v rámci výberového konania čakať overenie fyzickej zdatnosti, duševnej spôsobilosti a ústny pohovor o predzmluvných vzťahoch a všeobecných podmienkach výkonu požadovanej práce príslušníka Mestskej polície.

Bližšie informácie môžu uchádzači získať osobne u prednostu MsÚ Turzovka alebo na tel. č. 041/42 093 43 resp. e-mailovej adrese: prednosta@turzovka.sk

Mestská polícia Turzovka

Na Mestskom zastupiteľstve 14. decembra 2011 poslanci schválili vznik dlho očakávanej Mestskej polície. V súvislosti s tým sa, v utorok 10. januára, uskutočnilo stretnutie členov komisie k zriadeniu Mestskej polície a vedenia mesta s veliteľom čadčianskej Mestskej polície Františkom Linetom.

Spoločne riešili podmienky vzniku polície a kritéria na výber členov. Mestský úrad pre začiatok počíta s dvoma dvojčlennými hliadkami, ktoré začnú svoju činnosť 1. júna tohto roku.

zdroj: turzovka.sk


Vytvorené: 23.01.2012