Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Pavol Šimášek v LifeInLine Tour 2010

LifeInLine predstavuje pre milovníkov in-line korčuľovania jednotu vrcholového, výkonnostného i fitnes športu v spojení s pohodovou a priateľskou atmosférou , ktorá na týchto podujatiach panuje. Jednotlivé etapy sa organizujú podľa rozpisu v rôznych mestách Českej i Slovenskej republiky, v Čechách sú zároveň súčasťou Českého pohára.

LifeInLine Tour si vydobyl pozíciu najväčšieho stredoeurópskeho in-line seriálu a túto pozíciu si posilnil aj v tomto, v poradí už šiestom ročníku. V rámci seriálu sa tu už druhý krát stretla korčuliarska elita z celého sveta a to na Svetovom pohári WIC v Ostrave, ktorý sa uskutočnil koncom mája v Ostrave.

Táto športová disciplína pritiahla aj nášho, vo viacerých športoch úspešného pretekára - Pavla Šimáška. Na súťažiach ho sprevádza jeho oddielový kolega Tomáš Sýkora.
V aktuálnom poradí po skončení letnej časti súťaže, v ktorej sa hodnotilo 291 účastníkov, sa Pavol Šimášek umiestnil v celkovom poradí na peknom 14.mieste s celkovým počtom bodov 453, Tomáš Sýkora skončil na 50. mieste s počtom 248 bodov.

Veríme, že P. Šimáškovi sa podarí udržať v prvej pätnástke aj po ukončení tohto ročníka súťaže a že vďaka svojej výbornej kondícii, ktorú mu môžu mnohí závidieť, sa mu podarí úspešne odštartovať aj ďalší ročník.
Obom našim reprezentantom želáme veľa zdravia, síl a taktiež dobrých sponzorov, ktorí by svojim finančným príspevkom pomohli uhradiť aj nemalé náklady spojené s účasťou na súťažiach.

-kolektív CVČ Stará Bystrica-


Vytvorené: 28.09.2010